11 mei 2007

Zomerjurken....

Terwijl de regen langs de ramen stroomt, het net weer helemaal donker werd en de kachel zelfs weer aanspringt lijkt het wat overdreven om zomerjurken te naaien. Maar het is pas een week geleden dat we buiten zaten. En echt waar het wordt weer mooi weer (toch????)

Deze jurken zijn gemaakt naar het Uta patroon van http://farbenmix.de (natuurlijk!)
De mooie versiering rond Silke's naam is van een borduurpatroon van Sonja (http://www.kunterbunt-design.de/). Op het originele patroon stond er echter "Elfchen". En omdat dat duits is en Silke dat niet leuk vond heb ik dat vervangen door haar naam. Ik doe dit met het programma dat ik bij mijn borduurmachine heb gekocht: 3D Embroidery Studio. Hiermee kan je onderandere gedeeltes weghalen, toevoegen, patronen vergroten, verkleinen. Het is een hele studie en er gaat menig uurtje in zitten, maar het wordt steeds leuker om te doen!Deze is voor de Zomer!Deze heb ik gemaakt van Silke lievelings t-shirt wat na 2 zomers echt niet meer paste. Gelukkig paste wel het voorpand van Uta eruit! De bloementjes jersey is van Sannetta en past er precies bij. De grote koe komt van een zomerhempje uit dezelfde serie, die ook allang niet meer past maar waar uit sentimentele overwegingen toch nog geen afscheid van genomen was.....

Zo zie je maar wie wat bewaard die heeft wat....

Vrolijke groet, Karen

3 opmerkingen:

 1. Haha, dat is eigenlijk niet goed om te lezen, ik kan eigenlijk niks weggooien, kan bij alles wel iets verzinnen en soms toch ineens gaan er dozen tegelijk weg. Niet meer doen dus als je er zo'n leuke jurk nog van zou kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Karen, ist das alles schön! :-)

  LG, Carolina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Karen,

  du bist getagged!
  Schreibe 7 Dinge über Dich, die wir schon IMMER wissen wollten und tagge weitere 7 Leute - falls Du Lust hast. ;-)

  GLG, Carolina

  BeantwoordenVerwijderen