19 mei 2009

Dé feestjurk!

Voor de dochters van een collega heb ik feestjurken mogen naaien voor de bruiloft van hun oom. Dan komt er natuurlijk maar 1 patroon in aanmerking: Feliz (Farbenmix). Voor Silke had ik deze al als rok genaaid voor haar verjaardag en nu kon ik hem nog eens naaien als echte feestjurk! Voor de jongste van de twee meisjes mochten er zelfs nog ruches en een grote strik op de achterkant.
Voor de oudste vonden we dat niet zo leuk meer, vandaar heeft zij alleen een groen ruche onder aan het schort. Ook de borduurpatroontjes zijn aan de leeftijd aangepast.


Omdat we in Nederland nooit echt zeker zijn van mooi weer heb ik er voor elk nog een Kerstin-vestje bij genaaid. Staat super, is snel genaaid en ook later nog veel te dragen.


Fur die Töchter meine Kollegin habe ich fur ein Hochzeit zwei Feliz-kleider mit ein passendes Kerstin-top genäht. Fur das jungste madchen habe ich mich ausleben können mit Ruschen und eine grosse Schleife. Was auf die Bilder nicht so gut zu sehen ist, ist das die Kleider lila sind mit kleine rosa/rote Röschen.

Vrolijke groet, Karen

P.S. De foto's zijn niet geweldig, alles lijkt wel scheef en ook de kleuren zijn niet helemaal goed, maar de moeder heeft belooft dat ik nog "trouw"foto's krijg waar ze in vol ornaat, met mooie haren opstaan....

2 opmerkingen:

  1. jaja, een nieuwe start :-). ziet er wel goed uit!!! die jurken zagen er ook prachtig uit.
    groetjes
    Nienke

    BeantwoordenVerwijderen