14 februari 2008

NEGEN!


Vandaag is Silke NEGEN geworden!
Gisteravond (natuurlijk op het laatste moment) zijn haar verjaardagkleren klaar geworden: een Xenia jurk (146/152!) een beetje royaal, maar 134/140 wordt echt te klein.... En daarbij een Kati-broek (ook 146/152) zonder zijnaden want hij moest wel strak worden.
De laatste tijd had ik nogal wat problemen met Silke om een goede broek te vinden: Silke wilde graag een strakke broek, maar de gekochte spijkerbroeken zijn zo laag in de taille dat ze af en toe een bouwvakkersdecolleté had, buiten dat ik dat geen gezicht vind is dat ook veeeeel te koud!
Bovendien scheurden ze in haar kruis uit omdat ze eigenlijk te ver afzakten.
Dus dan maar naaien.... Maar hij moest strak, nee ook niet een beetje wijd, oh nee vooral geen bedrukte stof, en zeker niets erop geborduurd.....
Gelukkig zijn we allebei erg tevreden over deze broek, van iets stretch velours zit hij er lekker, en niet meer laag in haar taille!
Vrolijke groet, Karen

2 opmerkingen:

 1. Hoi!
  Gefeliciteerd met je grote jongste dochter! Heeft ze een leuke verjaardag gehad? En dan zijn har opa en oma er zaterdag ook weer. Zij boft! Wat heb je weer leuke kleren voor haar gemaakt, Karen. Echt heel goed.

  Nog heel even en dan is er weer eentje jarig!
  Vanavond had ik cursus met alle medewerkers en werd ik getrakteerd op een leuk cadeau en werd ik (alvasy) toegezongen: een soort kerstpakket, zeg maar verjaardagspakket helemaal op mij gericht: thee, nootjes, chocola, kaarsen, wijn, glazen, wierook: helemaal leuk en goed. Was een echte verrassing. Want in bibliotheekland worden verjaardagen niet zo uitbundig gevierd, meestal.
  Nog een half uurtje en dan begint mijn 50-ste levensjaar. Geloof jij het? Ik nog niet!
  Liefs, Karin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Happy birthday dear Nienke!
  I hope you had a nice birthday!

  Your new Xenia dress looks really beautiful!


  Groetjes, Steffi & Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen