04 november 2006

Eindelijk is hij klaar...

Enige tijd geleden heb ik al eens melding gemaakt van een Dana spijkerbroek (Farbenmix-patroon) voor Nienke.

Zo zag hij er eerst uit....

Na het bleken zo:

En nu hij helemaal klaar is zo:


Het bleken was niet helemaal gegaan zo als ik had gewild... Er waren nogal veel donkere plekken. Ook was het de bedoeling om aan een kant een echte zak en aan de andere kant een fata-morgana zak te maken door daar niet te bleken.... Helaas was het bleekmiddel er toch onder gelopen en was het echt niet mooi! Ik heb de broek toen nog een keer gebleekt, eerst de donkerste plekken puur en daarna nog een tijdje in een bleek-water mengsel in de hoop dat de ergste kleur verschillen zouden verdwijnen.
Ik was er niet te vreden over, maar toen Nienke de broek zag, vond ze hem echt wel goed!!!
Om de ergste vlekken te camoufleren heb ik Paradijsbloemen geborduurd (nieuwe van Jeanette, Huups, zie linklijst) op bruin vilt en nu vinden we hem alle twee goed genoeg....

Vrolijke groet, Karen

2 opmerkingen:

 1. Ha Karen!

  Wat is de broek voor Nienke leuk geworden!!! Goed gelukt dus, misschien met hindernissen, wel de finish (Nienke vindt hem mooi) gehaald.
  Al veel tasjes af? Worden ze leuker en leuker?

  Enne, nou vieren jouw vader en moeder volgend weekend feest en willen wij hen natuurlijk wat geven. Weet jij misschien iets, heb jij een idee waar wij hen samen echt een plezier mee doen?
  Wij wachten vol spanning af ...


  Liefs! Karin % Co
  (junior ligt op één oor, senior speelt Tour in Lage Mierde (of all places, in een huissie, erg he), al daaaaagenlang en het blijft spannend)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi,
  Zauberhaft und die warnsins langen Haare!!! Total genial *staun*

  Lg
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen