18 oktober 2006

Daar zijn ze !!! (2)

En dit is dan COSMA voor Nienke:


Gemaakt van Oililly stof gekocht in Alkmaar. De jas is gevoerd met Thermovlies en fleece stof, alleen de mouwen heb ik met gewone voeringstof gevoerd omdat Nienke nogal stevige bovenarmen heeft en bij het passen waren we bang de het anders te krap zou worden..... Goede beslissing, want hij zit nu PRIMA!
Toen ik de stof kocht wist ik nog niet voor wie of wat, nou ja een jas dat wel.... Totdat bij Farbenmix het Cosma patroon kwam toen werd duidelijk wat het zou worden.... Daar ik niet zulke goede ervaringen had met jassen maken heeft het nog even geduurd voordat ik er aan begon. Met het resultaat ben ik meer dan tevreden: hij is lekker warm, past goed, Nienke kan zich er in bewegen (in tegenstelling tot een skipak dat ik ooit voor haar maakte.... daar kon ze alleen in staan, zo stijf was dat geworden....) en het allerbelangrijkste Nienke vindt het mooi!

Vrolijke groet, Karen

Oja, voor wie het niet weet: Ik naai heel veel (eigenlijk bijna alleen maar) patronen van Farbenmix.... ik zal hier een keer wat over schrijven...

1 opmerking: